CEE Les Aigues

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Escola verda

Correu electrònic Imprimeix PDF

EMERGÈNCIA CLIMÀTICAAMB MOTIU DE LA CEL.LEBRACIÓ DE LA SETMANA DE L'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, ELS ALUMNES DE L'ESCOLA HAN ESTAT TREBALLANT EL TEMA I, ENDTRE D'ALTRES ACTIVITATS, HAN ELABORAT PÒSTERS PER CONSCIENCIAR-NOS DE LA NECESSITAT DE FER ACCIONS PER AJUDAR A MANTENIR EL PLANETA NET.

AQUÍ US DEIXEM ELS SEUS TREBALLS I US ANIMEM A SEGUIR ELS SEUS CONSELLS !

 

 

CAP A UNA ESCOLA CADA VEGADA MÉS SOSTENIBLE...

 

El curs 2005 - 06, a través del Departament d'Ensenyament, l'escola comença a formar part d'un projecte sobre el medi ambient. A partir d'aquest moment, tota la comunitat educativa comença a treballar per tal d'identificar-nos com a Escola Verda i desenvolupar tot el treball que això comporta.

Així doncs, som una escola que treballa per educar en el respecte i cura de l’entorn, per això ens identifiquem com a Escola Verda. Identificar-se com a “escola verda” implica prendre consciència de les pròpies accions i la incidència en el nostre entorn natural. Definim l’educació ambiental com un eix transversal que ha d’implicar de forma activa i cooperativa a tota la comunitat docent en tots els àmbits de la vida de l’escola.

L’Educació per la sostenibilitat està incorporada en els currículums de totes les etapes a través d’activitats, unitats de programació, objectius, metodologies... vinculades en el conjunt de les àrees (bàsicament socials, lectures de llengua, pla d’acció tutorial, decoració d’escola, selecció de materials...)

L’objectiu final és aconseguir formar ciutadans sensibilitzats en aquest tema i que puguin desenvolupar, en els diferents àmbits de la seva vida, els aspectes treballats. Per aconseguir-ho, intentem treballar les  diferents temàtiques relacionades amb el medi ambient d’una forma sistematitzada i progressiva, adaptada a les seves capacitats.

Els objectius principals que treballem són:

  • Reciclar: realitzar la recollida selectiva i alguns grups surten a reciclar als contenidors fora de l'escola.
  • Reduir els residus i materials i reduir el consum energètic i l'aigua.
  • Reutilitzar i donar varies vides als materials que utilitzem.
  • Mantenir una dieta saludable (realitzar esmorzars i berenars amb fruita).
  • Sensibilitzar-nos amb la cura del medi ambient. Tenim relació directe amb l'entorn natural i cura de les plantes de l'escola i dels jardinets. També cultivem i plantem vegetals i plantes.

Aquestes són les nostres mascotes:

 

 

                  LES ENERGÈTIQUES

 

 

Amb aquest POWER  podeu veure com treballem des de l'àrea de plàstica. La reutilització de materials és, per nosaltres,  una tasca important !!

 

 

Agenda

Novembre 2019
L M X J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Notícies

US INFORMEM QUE LA REUNIÓ DE FAMÍLIES SERÀ EL PROPER DIJOUS 10 D'OCTUBRE A LES 13.30H JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ ELS MENÚS DEL MES D'OCTUBRE.